DAGprogramma

DAG Hoek van Holland organiseert naast de drie themarondleidingen ook compleet verzorgde DAGprogramma's. Hierbij is het mogelijk een gids voor het gehele programma te boeken. Zo verloopt het uitje voor iedereen zonder zorgen. Met een ruim aanbod aan musea, rondvaarten, strandactiviteiten en de wereldberoemde Maeslantkering heeft Hoek van Holland meer dan genoeg activiteiten te bieden om het bedrijfsuitje, schoolreisje of de jaarlijkse familiedag tot een succes te maken.

Bezoek bijvoorbeeld de Maeslantkering, het sluitstuk van de Deltawerken bij het Keringhuis, ontdek het militaire erfgoed tijdens de rondleiding, beklim de Vuurtoren, probeer te ontsnappen uit een escape room en eindig met een heerlijk diner in één van de vele restaurants / strandpaviljoens die Hoek van Holland te bieden heeft. Teveel te beleven in één DAG? Verleng je verblijf en overnacht in één van de Hoekse hotels of B&B's.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen door ons gevarieerde aanbod!


DAG Hoek van Holland is een activiteit van stichting Get Hoekt en in samenwerking met recreatieve- en horeca ondernemingen.